Domaine Wines

Domaine Wines Finland Oy on dynaaminen ja nuori, viinien myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Päämiestemme joukossa on laadukkaita viinintuottajia eri puolilta maailmaa.

Päätehtävämme on edustaa eri tuotemerkkejä kasvattamalla niiden tunnettuutta, näkyvyyttä sekä myyntiä. Liiketoiminta-ajatuksemme ydin on tehokas, tiivis ja molemminpuolisesti hyödyllinen yhteistyö niin asiakkaidemme kuin myös päämiestemme välillä.

Domaine Wines Finlandin edustamia tuotteita myydään Alkoissa, ravintoloissa ja merkittävimmissä tukkuliikkeissä.

Päämiehemme ovat kansainvälisesti tunnettuja perheyrityksiä, jotka tekevät viiniä suurella sydämellä ja vakaalla ammattitaidolla. Näin myös me Domainessa toimimme.

 

Domaine Wines Finland Oy is a privately owned company specialized in marketing and selling quality brands and wines in the Finnish market. The company was established in 2007 and is today among the leading, independent importers of wines in Finland. We are proud to represent a range of  family owned wine companies, star producers within their respective regions. Our selection of producers also includes newcomers which we believe have great potential in our market due to their vision, quality and competitiveness.

Our sales activities covers all distribution channels of the market; the Finnish retail monopoly Alko, the On-trade sector as well as the Travel retail operators of the Baltic region. We always aim at providing our suppliers with efficient distribution, up-to-date marketing insights and solutions and close, credible Key Account relations.

PERUSTAJA JA TOIMITUSJOHTAJA

Arne Skog Domaine Wines Nordic omistaja

Vuonna 1998 perustettu yritys on kasvanut ja kehittynyt omien kokemusteni rinnalla. Tiivis ja läheinen yhteistyö tavarantoimittajiemme kanssa sekä pitkäjänteinen ja strateginen työskentely on alusta lähtien ollut menestyksemme perusta.

 

 

Tuottajamme

Me maahantuomme viinejä laadukkailta tuotantoalueilta ympäri maailmaa. Meidän mielestämme laadukkaita viinejä on mahdollista saada myös edullisesti. Tämän lupauksen olemme myös kuluttajille pystyneet toteuttamaan. Tuottajamme ovat sitoutuneet noudattamaan vastuullista tapaa toimia ympäri maailmaa.Meidän ja tuottajien välinen yhteistyö perustuu pitkään ystävyyteen ja luottamukseen.

Klikkaamalla ympyrää näet tuottajamme viinit valikoimassamme.