Päämiehet eli Tuottajat
Tutustu tuottajiin ja heidän tarinoihin.
Hae tuottajia
Weingut Lergenmüller
Lergenmüllerin perhe on tehnyt viiniä Pfalzissa 15. sukupolven ajan vuodesta 1538. Se on kohtuullisen pitkään, joku voisi todeta.
Trappisten Brouwerij Westmalle
Westmalle tai virallisemmin Abbey of Our Lady of the Holy Heart of Westmalle on yksi harvoista aidoista Trappisti-oluista.
Abegoaria
Abegorian tarina sulautuu yhteen Bio:n perheen ja Alentejon alueen kanssa. 2007 Manuel Bio valitaan Adega Granja Amarelejan johtoon.
Kaiserdom Privatbrauerei
Kaiserdomin panimo sijaitsee Bambergin kaupungissa Pohjois-Baijerissa. Kaupunki on yksi harvoista, jotka välttivät pommitukset Toisen Maailmansodassa.
Casa Don Roberto
Don Roberto valmistaa ainostaan 100% Agavesta tuotettua Tequilaa. Don Roberto sijaitsee Tequilan kaupungissa ja edustaa ns. lowland-tyyliä.
Sigtuna Brygghus
Paino aloitti toimintansa vuonna 2005 erittäin pienenä käsityöläispanimona. 1980-luvulla alkunsa saanut unelma toteutui vasta 20 vuotta myöhemmin.
Perlino
Perlino on yksi Astin alueen suurimmista tuottajista Italiassa. Erikoisalaa on kuohuviinit sekä vermutit, joita he ovat valmistaneet vuodesta 1905 alkaen.
Gruppo Italiano Vini
Gruppo Italiano Vini koostuu useista eri viinitaloista Alto Adigen alueelta pohjoisessa aina Sisiliaan etelässä.
Cape Wine Company
Suomessa Juno-tuotemerkki on ollut jo pitkään markkinoilla. ” Minulle ja perheelleni viini on luonnollinen osa arkea.”
Cerro
Cerro-viinit ovat Suomen suosituin pahviin pakattu viiniperhe. Pahviin pakattu viini aiheuttaa 85% vähemmän hiilijalanjälkeä lasiin pakattuihin viineihin verrattuna.