Toimintatapamme

Usko tuotteisiin ja tuotefilosofioiden kehittämiseen ovat yhteisiä piirteitä kaikille edustamillemme huipputuottajille. Meidän Domainelaisten tehtävä on ymmärtää nämä visiot ja tuoda ne esille parhaalla mahdollisella tavalla paikallisilla markkinoilla. Keskitymme asiaamme ja sitoudumme pitkäjänteisesti tavoitteisiimme.

Lue lisää

Lehdistö / Uutiset

LehdistötiedoteUutuus Alkossa

Casal do Cerrado Tinto tuo lisää Portugalin makuja suomalaisille

Casal do Cerrado Tinto tuo herkullisen lisäyksen jo olemassa olevien Portugalilaisten viinien laadukkaaseen ja erittäin pidettyyn valikoimaan. Viini tulee pieneltä Setubalin niemimaalta Lissabonin eteläpuolelta. Se valmistetaan kahdesta eri paikallista rypälelajikketta käyttäen, jotka ovat Aragones ja Castelao. Casal do Cerrado Tinto

 

Conde de Los Andes 2004 viinissä huomaa pitkän kypsytyksen tuomat maut

Conde de Los Andes 2004 on meidän uusin lanseeraus Suomen markkinoilla. Viini tulee Espanjasta Riojasta ja on yksi alueen parhaimmista viineistä yhdeltä parhaimmista tuottajista. Ideana viinisää on tuo tuoda kuluttajille valmiiksi kypsytetty klassinen Riojan viini. Tämä viini on valmis juotavaksi

 
LehdistötiedoteUutuus Alkossa

Uutuusviini Grande Viande Merlot helpottaa kuluttajan elämää.

Mitähän viiniä sitä pitäisi ostaa lihalle? Mitä viiniä minun pitäisi ostaa jotta hiilijalanjäkeni olisi mahdollisimman pieni?

Grande Viande Merlot ratkaisee  nämä molemmat ongelmat. Viini tulee Etelä-Ranskasta ja kuten pakkauksesta voi jo päätellä niin viinin maku on poikkeuksellisen sopiva rustiikeille liha-annoksille.

 
Näytä kaikki uutiset »

Tuottajamme

Me maahantuomme viinejä laadukkailta tuotantoalueilta ympäri maailmaa. Meidän mielestämme laadukkaita viinejä on mahdollista saada myös edullisesti. Tämän lupauksen olemme myös kuluttajille pystyneet toteuttamaan. Meidän ja tuottajien välinen yhteistyö perustuu pitkään ystävyyteen ja luottamukseen.

Klikkaamalla ympyrää näet tuottajamme viinit valikoimassamme.