Toimintatapamme

Usko tuotteisiin ja tuotefilosofioiden kehittämiseen ovat yhteisiä piirteitä kaikille edustamillemme huipputuottajille. Meidän Domainelaisten tehtävä on ymmärtää nämä visiot ja tuoda ne esille parhaalla mahdollisella tavalla paikallisilla markkinoilla. Keskitymme asiaamme ja sitoudumme pitkäjänteisesti tavoitteisiimme.

Lue lisää

Lehdistö / Uutiset

LehdistötiedoteUutuus Alkossa

Uutuusviini Grande Viande Merlot helpottaa kuluttajan elämää.

Mitähän viiniä sitä pitäisi ostaa lihalle? Mitä viiniä minun pitäisi ostaa jotta hiilijalanjäkeni olisi mahdollisimman pieni?

Grande Viande Merlot ratkaisee  nämä molemmat ongelmat. Viini tulee Etelä-Ranskasta ja kuten pakkauksesta voi jo päätellä niin viinin maku on poikkeuksellisen sopiva rustiikeille liha-annoksille.

 
Uutuus Alkossa

Overseas Origin Shiraz 2018 Suomen paras punaviini muovipullossa?

Suomen johtaviin viinikrjoittajiin kuuluva Pekka Suorsa kirjoittaa uusimmassa Viinistä Viiniin kirjassaan poikkeuksellisen ylistävän arvion Domaine Wines:n uutuudesta.

2018 Overseas Origin Shiraz

Tummanpunainen. Pölyinen ja puuterinen, napakka tuoksu. Täyteläinen, hapokas ja monimuotoinen keskimaku. Paljon hedelmää, eikä tanniineistakaan ole pula. Hillomaisuutta jälkimaussa.

 
LehdistötiedoteUutuus Alkossa

Uusi viini Weingut Leth:n valikoimasta Suomen markkinoille

Voiko Leth:n viinejä olla liikaa Alkon valikoimassa?
Meidän mielestä ei voi olla niinpä päätimme lanseerata vielä yhden uutuuden suomalaisille kuluttajille.
Leth Alte Reben Riesling on sekoite kolmen eri palstan Riesling-rypäleiden sadosta. Viiniin on käytetty vain vanhojen köynnösten tuottamia

 
Näytä kaikki uutiset »

Tuottajamme

Me maahantuomme viinejä laadukkailta tuotantoalueilta ympäri maailmaa. Meidän mielestämme laadukkaita viinejä on mahdollista saada myös edullisesti. Tämän lupauksen olemme myös kuluttajille pystyneet toteuttamaan. Meidän ja tuottajien välinen yhteistyö perustuu pitkään ystävyyteen ja luottamukseen.

Klikkaamalla ympyrää näet tuottajamme viinit valikoimassamme.