Toimintatapamme

Usko tuotteisiin ja tuotefilosofioiden kehittämiseen ovat yhteisiä piirteitä kaikille edustamillemme huipputuottajille. Meidän Domainelaisten tehtävä on ymmärtää nämä visiot ja tuoda ne esille parhaalla mahdollisella tavalla paikallisilla markkinoilla. Keskitymme asiaamme ja sitoudumme pitkäjänteisesti tavoitteisiimme.

Lue lisää

Lehdistö / Uutiset

LehdistötiedoteUutuus Alkossa

Two Princes Pinot Grigio on Australian tulkinta Italialaisesta rypälelajikkeesta

Two Princes Pinot Grigio on uutuus tuote Alkon vakiovalikoimassa. Viini on yhdistelmä tuottajan De Bortolin historiaa ja modernia vastuullista pakkaustekniikkaa.

Tuottajan De Bortolin perheen tarina alkaa Italiasta, Trevisosta josta Vittoria De Bortoli lähtee pitkälle matkalle Australiaan paremman onnen toivoissa. 1928

 
Lehdistötiedote

Domaine Wines Finland ja Astoria Vini yhteistyöhön Suomessa

Domaine Wines Finland ja Astoria Vini ovat sopineet myynti- ja markkinointiyhteistyöstä Suomen markkinoilla.

“Astoria on ikoninen Italialainen kuohuviinitalo, jonka tuotteiden laatu puhuu puolestaan. Olen innoissani hyvän viinin ystävänä ja polkupyöräharrastajana päästessäni työskentelemään Giron virallisen yhteistyökumppanin kanssa. Ne lukemattomat kerrat kun

 
Uutuus Alkossa

Jean Pierre kuohuviini tuo piristystä syksyn harmauteen.

Jean Pierre Classisque Dry on herkullinen kuohuviini Australian Riverinasta. Viini valmistetaan perinteitä kunnioittaen Chardonnay ja Pinot Noir lajikeista mutta hurmaa raikkaudellaan ja kepeydellään. Viini sopii niin arkeen kuin juhlaan. Tervetuliaismalja, lasi kuohuvaa perjantaina töiden jälkeen tai vaikka lasillinen tonnikalasalaatin kanssa.

 
Näytä kaikki uutiset »

Tuottajamme

Me maahantuomme viinejä laadukkailta tuotantoalueilta ympäri maailmaa. Meidän mielestämme laadukkaita viinejä on mahdollista saada myös edullisesti. Tämän lupauksen olemme myös kuluttajille pystyneet toteuttamaan. Meidän ja tuottajien välinen yhteistyö perustuu pitkään ystävyyteen ja luottamukseen.

Klikkaamalla ympyrää näet tuottajamme viinit valikoimassamme.