St. Eriks Rabarber sur

 
  • Ruotsi

  • Tyyppi: Berliner weisse

  • Alkoholi: 4,7 %

  • Myyntierä: 24plo/ltk

  • Luomu: Ei

 

Kuvaus

Raparperin hapot ja makeus. Hedelmäinen ja hapokas, vähän greippiä, vaaleaa leipää ja - ja raparperia. Kuiva ja pirteän harmoninen. Matala katkeropitoisuus, jotta hapot saavat tarvitsemansa tilan.

Valmistuksessa käytetään ruotsalaista raparperimehua ja pakastettua raparperia.

 

Tuottajasta

S:t Eriks Bryggeri on käsityöläispanimo kaikille oluen ystäville. Elegantti, helposti lähestyttävä ja hienostunut käsityö ovat laatusanat, joihin panimo itse uskoo. Kaikuja panimosta on aina vuodelta 1859, mutta uusi kausi alkoi Galtean omistuksessa 2010.

Edellinen
Edellinen

Agitator Argument Kastanj

Seuraava
Seuraava

Bolla Lugana