Agitator Whiskymakarna ja Domaine yhteistyöhön.

Mitäpä jos parasta viskiä ei olekaan vielä valmistettu? Voisiko olla niin, että perinteinen tapa tehdä asioita ei olekaan se paras tapa? Voisiko olla mahdollista, että uudistamalla traditiota, vuosisatojen muovamaa tapaa tehdä asioita, saadaan parempi lopputulos?
Näiden kysymysten innoittamana Ruotsalainen Agitator-tislaamo päätti aloittaa tutkimusmatkansa viskin valmistuksen uudistamiseen ja 2021 vuonna tislaamon ensimmäiset viskit löytyivät kauppojen hyllyiltä. Olla erilainen vai erilaisuuden tavoittelemisen vuoksi ei ole tarkoituksenmukaista mutta Agitatorin päätislaajalla Oskar Brunolla on vankka näkemys siitä, että useita viskin valmistuksen vaiheita tehdään vain sen takia, koska näin on aina toimittu.
“Olemme erittäin ylpeitä, attä saamme olla osa Agitatorin tutkimusmatkaa kaupallisena kumppanina Suomessa ja onnellisisa siitä, että Helmikuussa 2022 suomalaisille kuluttajille avautuu mahdollisuus päästä maistamaan heidän tuotteitaan kolmantena markkinana maailmassa.” toteaa Henry Johansson Domainen kaupallinen johtaja.

Edellinen
Edellinen

Agitator Whisky, new partnership with Domaine

Seuraava
Seuraava

Etsimme työharjoittelijaa Domainelle.